Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Sportstuif Boxtel groeit verder! | Week 11, 2024

Maandag 11 maart

Op deze dag hebben wij bij Sportstuif Boxtel nog geen kinderen. Maar achter de schermen zitten wij natuurlijk nooit stil om van onze Sport BSO een succes te maken. Maandag hadden wij samen met Buurtsport Boxtel een samenwerking afgesloten. Tijdens de Koningsspelen zie jij Sportstuif Boxtel als de sportieve BSO van Boxtel helpen en een pauzeactiviteit geven. Alle scholen van Boxtel zullen hier aanwezig zijn en nu wij dus ook! Kom jij bij onze activiteit kijken en beleven hoe vet Sportstuif wel niet is?

   

Dinsdag 12 maart

Vandaag zijn we op de BSO in Best langs geweest. Vandaag was het helaas niet zo'n mooi zonnig en fijn weer als gisteren maar dit laat ons uiteraard niet uit het veld slaan en een klein beetje miezerregen ook niet. Nadat alle kinderen waren opgehaald door onze stoere en herkenbare blauwe Sportstuif auto's was het tijd om gezamenlijk in verschillende basisgroepen vers fruit te eten; altijd een fijn en rustig moment samen met de kinderen. Buiten werden er wederom 3 leuke activiteiten georganiseerd; lijnentikkertje, bevrijdingstikkertje en steen-papier-schaar estafette (overigens ook 1 van de favoriete spellen onder de meeste kinderen!). Bijzonder om te zien hoe kinderen opleven en steeds meer zichzelf kunnen zijn bij ons. Soms zijn er ook iets minder leuke dingen op een dag en vandaag was dat het afscheid van Daantje, Mik en Keet; zij zijn broer en zussen van elkaar. Hier hebben wij natuurlijk even bij stilgestaan en zij kregen een gaaf Sportstuif-diploma met leuke weetjes en feitjes erop. Hopelijk zien wij jullie nog eens...

  

Woensdag 13 maart

Vandaag was onze eerste woensdagmiddagactiviteit en wat hebben we het leuk gehad! We gingen namelijk met de kinderen lasergamen. We hebben RKSV Boxtel helemaal omgebouwd tot een vette plek om te gaan lasergamen, binnen en buiten! De ramen werden verduisterd, tafels werden omgegooid en de laserlichten werden aangezet. Buiten werden alle doeltjes bedekt met lakens en werden er allerlei gave obstakels gebouwd! De oudere kinderen speelden buiten. Toen alle kinderen binnen waren begonnen we eerst met de uitleg, met de oudere kinderen hebben we buiten vlagverovertje gespeeld. Beide teams verstopten aan hun eigen kant 3 vlaggen. Het andere team moest de vlag zien te krijgen zonder geraakt te worden. Binnen mochten de kinderen zich verdelen in twee groepen. Beide groepen hadden hun eigen kleur en moesten zo snel mogelijk het andere team uitschakelen. Was je uitgeschakeld, dan mocht je naar de begeleiders komen en die maakten je weer 'levend'. Sportstuif organiseert vaker leuke activiteiten waar je gratis aan mee kan doen onder leiding van de buurtsportcoaches & pedagogisch medewerkers. Dus houd samenbijsportstuif, Instagram en Facebook goed in de gaten!

   

Donderdag 14 maart

Vandaag waren we weer op bezoek bij Sportstuif Best. Op donderdag is het vaak de drukste dag van de week waarbij iedereen zijn/haar speelmaatjes wel heeft gevonden. Écht alles wordt dan uit de kast gehaald, van de bak clics tot aan een bordspel Carcassonne. Nadat alle kinderen zijn opgehaald is het tijd om handen te wassen en aan de juiste tafel te gaan zitten om vers fruit te eten. Lekker én gezond! Op dit moment controleren wij ook altijd de aanwezigheid van alle kinderen zodat dit helemaal in orde is. Sinds deze week bieden wij op drukkere dagen zoals bijvoorbeeld de donderdag voortaan 4 activiteiten aan. Vandaag waren dit; Juf of meester zegt.., pionnen trefbal, slingertikkertje en de Airtrack (groot lang springkussen) waarop de mooiste (turn)kunsten vertoond konden worden. Al met al een hele gezellige en fijne middag! Wij van Sportstuif Boxtel werken erg graag samen met Sportstuif Best.

 

Vrijdag 15 maart

Vandaag hadden we een rustig dagje. 1 kindje zat dan bij ons op de BSO. Maar dat hield ons niet tegen om leuke dingen te gaan doen. We zijn bijvoorbeeld lekker naar een speeltuin gegaan. Hier hebben we geluncht en heel de middag gespeeld. Na het spelen in de speeltuin was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO, hier hebben we nog even gezellig een potje voetbal gespeeld voordat papa en mama de kinderen weer kwamen ophalen. Het was een geslaagde dag!

  



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches